TM-Card-3a

POSTANITE ČLAN TONI MILUN FRIENDS CLUBA

Članstvo vam osigurava:

  • PRISTUP VIDEIMA ODRAĐENIH ONLINE RADIONICA FINANCIJSKE PISMENOSTI
  • PRISTUP VIDEIMA S PRVE I DRUGE KONFERENCIJE FINANCIJSKE PISMENOSTI
  • SVAKI MJESEC PITANJA I ODGOVORI S TONIJEM
  • POGODNOSTI PRI INVESTIRANJU S FINAXOM

Godišnja članarina iznosi 100 EUR.

ČLANOVI TONI MILUN FRIENDS CLUBA OSTVARUJU SLJEDEĆE POGODNOSTI

logo finax

Članovi koji odluče investirati putem Finaxa ostvaruju pravo na besplatno upravljanje i bez naknade za obradu plaćanja. Konkretno, svi novi depoziti – klijenata ili neklijenata u iznosu do 10.000 eura biti će upravljani besplatno i bez naknade za obradu plaćanja za depozite manje od 1.000 eura.

500x500-featured-picture

Svim novim članovima omogućit ćemo pristup videima s konferencije financijske pismenosti Toni Milun iz 2022. i 2023. godine. Nakon upisa u članstvo kluba, bit će Vam poslan email s pristupom na videa s konferencija. 

Toni Milun

Članovi kluba imat će priliku sudjelovati na svim budućim online radionicama financijske pismenosti koje u slobodnoj prodaji koštaju 165 EUR. Iskoristite ovaj benefit i postanite član Toni Milun Friends Cluba. 

POSEBNE POGODNOSTI ZA INVESTIRANJE PUTEM FINAX-A

logo finax

Svim članovima TM Friends Cluba koji se registriraju putem poveznice na gumbu Finax automatski postavlja 0 % naknade za obradu plaćanja za sve depozite manje od 1.000 eura + do 10.000 eura upravljanih besplatno na godinu dana. Dakle, potpuno besplatno investiranje na godinu dana, s tim da naknada za obradu plaćanja ostaje zauvijek 0 %. Da biste vidjeli gumb morate biti logirani kao član.