TM-Card-3a

POSTANITE ČLAN TONI MILUN FRIENDS CLUBA

Članstvo vam osigurava:

  • PET ONLINE RADIONICA FINANCIJSKE PISMENOSTI
  • SVAKI MJESEC PITANJA I ODGOVORI S TONIJEM
  • POGODNOSTI PRI INVESTIRANJU S FINAXOM
  • 20 % POPUSTA NA ULAZNICE ZA NOVU KONFERENCIJU

Godišnja članarina iznosi 100 EUR.

ČLANOVI TONI MILUN FRIENDS CLUBA OSTVARUJU SLJEDEĆE POGODNOSTI

logo finax

Članovi koji odluče investirati putem Finaxa ostvaruju pravo na besplatno upravljanje i bez naknade za obradu plaćanja. Konkretno, svi novi depoziti – klijenata ili neklijenata u iznosu do 10.000 eura biti će upravljani besplatno i bez naknade za obradu plaćanja za depozite manje od 1.000 eura.

500x500-featured-picture

Svim Novim članovima omogućit ćemo pristup videima s konferencije financijske pismenosti Toni Milun iz 2022. godine. Nakon upisa u članstvo kluba, biti će Vam poslan email s pristupom na videa s konferencije. 

Toni Milun

Članovi kluba imat će priliku sudjelovati na pet online radionica financijske pismenosti koje u slobodnoj prodaji koštaju 165 EUR. Iskoristite ovaj benefit i postanite član Toni Milun Friends Cluba. 

POSEBNE POGODNOSTI ZA INVESTIRANJE PUTEM FINAX-A

logo finax

Svim članovima TM Friends Cluba koji se registriraju putem poveznice na gumbu Finax automatski postavlja 0 % naknade za obradu plaćanja za sve depozite manje od 1.000 eura + do 10.000 eura upravljanih besplatno na godinu dana. Dakle, potpuno besplatno investiranje na godinu dana, s tim da naknada za obradu plaćanja ostaje zauvijek 0 %. Da biste vidjeli gumb morate biti logirani kao član.