Logo-S-milunom-do-milijuna-vodoravni

FINANCIJSKA PISMENOST KAO PREDUVJET KVALITETNIJEG ŽIVOTA

Toni Milun, u suradnji sa svojim timom, obrađuje financijske teme koje su često komplicirane i pojednostavljuje ih građanima.

SPONZORI PROJEKTA S MILUNOM DO MILIJUNA

SVE ŠTO MORATE ZNATI O OVRHAMA

Gotovo 234 tisuća Hrvata danas ima blokirane račune. U suradnji s Finom snimamo seriju od deset videa o ovrhama kako biste se upoznali detaljno s vašim mogućnostima i pravima. Kako koji video snimimo tako će se ovdje pojaviti.

MIROVINE

Materijal nastao u suradnji s CROATIA OSIGURANJE dobrovoljnim mirovinskim društvom.

FINANCIJSKA PISMENOST

Krediti, porez, štednja, kamatne stope, plaće, APN, prekoračenja, minusi, povišice, mirovine, euro i još mnogo drugih pojmova iz područja financija na jednom mjestu!

GEN Z GENERACIJA I MIROVINE

Istraživanje Ekonomskog fakulteta ‘Financijska i mirovinska pismenost studenata Sveučilišta u Zagrebu’ pokazalo je da je razina financijske pismenosti gen Z porasla za više od 10 posto u šest godina. Kada se zaposle, svaki drugi student planira odvojiti određeni dio svoje zarade za dugoročnu štednju jer je smatraju bitnom. Kako početi štedjeti i investirati te kako donositi mudre financijske odluke saznajte u ovom ekskluzivnom serijalu Mit Buster nastalom u suradnji s UMFO-m.

S MILUNOM DO EURA

Sve što je potrebno znati kako bismo se lakše snalazili s novom valutom!

INVESTIRAJ S FINAXOM

Naš partner Finax je online platforma za investiranje, tzv. robo-savjetnik. Robo-savjetnik postavlja nekoliko pitanja i na temelju vaših odgovora nudi vam optimalnu kombinaciju dioničkih i obvezničkih indeksnih ETF-ova. Odličan je za početnika koji nema vremena ili znanja samostalno birati fondove u koje bi ulagao.

IZ MEDIJA

Pogledajte snimke gostovanja u raznim medijima.

INVESTIRANJE I ŠTEDNJA

Kroz serijal Toni investitor upoznat ćete različite načine investiranja kao i brojne ekonomske pojmove koji se uz njih vežu.

ISPUNITE PRIJAVNICU I ISKAŽITE SVOJ INTERES ZA TONI MILUN FRIENDS CLUB