Slide 1

Konferencija financijske pismenosti TONI MILUN

ALGEBRA 15. 9. 2022.

Hrvati će izgubiti vrijednost od 25 mlrd kuna svoje štednje u samo godinu dana. Saznajte kako da ne budete jedan od tih.

Slide 1

BESPLATNU ČLANARINU

kupnjom ulaznice za fizičko sudjelovanje dobivate besplatno godišnje članstvo u toni milun friends clubu.
previous arrow
next arrow

KOME JE KONFERENCIJA NAMIJENJENA?

Male i srednje tvrtke i obrti

Program konferencije donosi konkretna praktična znanja ("Tips & Tricks") za kvalitetnije upravljanje financijama malih i srednjih poduzeća te obrta, OPG-ova i paušalnih obrta.

Zaposlenici u tvrtkama

Tvrtke koje imaju programe za dobrobit svojih zaposlenika uključit će financijsku pismenost u svoj program. Zaposlenici koji kvalitetnije upravljaju vlastitim novcem, produktivniji su na poslu.

Osobne i obiteljske financije

Jedan od najvažnijih čimbenika zadovoljstva osoba i obitelji sastoji se od financijske stabilnosti. Naša predavanja, radionice i paneli adresiraju uočene izazove s kojima se mnogi pojedinci i obitelji nalaze.

O organizatoru

Mi smo agencija kojoj uspješni klijenti prepuštaju organizaciju i produkciju različitih evenata. Plaćaju nas dobro, a opet sretno priznaju da potroše manje nego da su sve to organizirali sami! Konferenciju financijske pismenosti ovaj puta organiziramo skupa s klijentom kao naš vlastiti projekt i nastavak uspješne suradnje koja s omiljenim profesorom Milunom traje preko 11 godina.

Logo meritum bijeli outline

KONFERENCIJA U BROJKAMA

Očekivani broj sudionika

Obrađujemo teme za poduzetnike i obrtnike te poseban naglasak dajemo na teme osobnih i obiteljskih financija s praktičnom primjenom.

Tema, panela i radionica

Anita Cvetnić u suradnji s Tonijem Milunom priprema "vruće" teme vezane uz upravljanje poslovnim i osobnim financijama.

Broj dvorana

Konferencija se održava u tri različite dvorane na Algebrinom novom kampusu i u Laubi, a svako predavanje počinje na puni sat i na pola sata.

FINANCIJSKA PISMENOST JE KLJUČNA ZA BOLJI ŽIVOTNI STANDARD. ZA VAS PRIPREMAMO KONFERENCIJU KOJA JE PRAVI KORAK U TOM SMJERU!

KUPITE ULAZNICU ZA KONFERENCIJU I OSTVARITE BESPLATNO ČLANSTVO U TONI MILUN FRIENDS CLUBU.

POSTANITE SPONZOR ILI PODRŽITE RAD TONIJA MILUNA

Postanite jedan od sponzora

Klikom na gumb otvorit će vam se forma u koju je potrebno unijeti samo ime tvrtke i vaš mail. Unutar 24 sata stići će vam ponuda za sponzorstvo sa svim promotivnim elementima.

Kupnja 10+ kotizacija

Potrebno vam je više od deset kotizacija? Kliknite na gumb i u formu upišite ime tvrtke, email i broj kotizacija. Unutar 24 sata stići će vam ponuda s uvjetima kupnje.

Program subvencioniranja

Postanite donator osobama koje nisu u mogućnosti kupiti kotizaciju u punom iznosu. Razvijamo program subvencija koji ima nekoliko modela. Kliknite na gumb i iskažite interes, a mi ćemo vam poslati opcije.