Toni Milun

  • Gradivo

  • Predmet

  • Pretraži

Slijedi novi izazov! Zanima nas što ti činiš za svoje zdravlje?

U prošlim izazovima bavili smo se zlatnim rezom te vezom između aritmetike i geometrije. Ovoga puta pričamo o zdravlju.

Voditi brigu o svom zdravlju i redovitoj tjelesnoj aktivnosti je jako važno. Kada je naše tijelo u fizičkoj formi onda i matematički zadaci bivaju lakši 🙂

Malo se šalimo, no činjenica je da učinke vježbanja možemo vidjeti u svakodnevnom životu. Spremniji smo obavljati zadatke koji su ispred nas, lakše ih odrađujemo, smanjen je stres što poboljšava imunitet, osjećamo se pri tom zdravo i sposobno.

Toni obožava trenirati, a u danima kada propusti trening tu je Maša koja ga redovito „natjera“ u šetnju. Šetajući osmislio je zadatak za novu pitalicu koju objavljujemo na Toni Milun Portalu u ponedjeljak 18. svibnja u kojoj možete osvojiti odličan Huawei Y6s mobilni uređaj!

U ponedjeljak objavljujemo i #kreativninatjecaj na Toni Milun društvenim mrežama –Facebooku i Instagramu, u kojem možeš osvojiti Huawei Mini Speaker zvučnike.

Pogledajte novi Tonijev video, registrirajte se i odgovorite točno i brzo na pitalicu u specijalnom zlatniku. Ne zaboravi nam ostaviti i svoj odgovor u komentaru na Facebooku, Instagramu, You Tube-u ili ovdje na Portalu – Što ti činiš za svoje zdravlje? 

Igramo se od ponedjeljka do srijede (18. – 20. svibnja), a pobjednike objavljujemo u četvrtak 21. svibnja. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja „Toni i Huawei te nagrađuju“ pronađi ovdje.

mr.sc. Martina Sommer Akmačić
Toni Milun Tim

 #Specijalnizlatnik; #HuaweiHrvatska; #OstanitePovezani;