Toni Milun

 • Gradivo

 • Predmet

 • Pretraži

Pravila nagradnog natječaja „Huawei te nagrađuje“

Članak 1. Nositelji nagradnog natječaja su Algebra d.o.o. i Huawei Technologies d.o.o..

Članak 2. Nagradni natječaj započinje u ponedjeljak 4. svibnja i traje do 23.svibnja 2020. godine do ponoći i odvija se na Toni Milun Portalu www.tonimilun.hr, na Toni Milun Facebook stranici www.facebook.com/ToniMilun  i Toni Milun Instagram profilu www.instagram.com/tonimilun.hr.

Članak 3. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani RH koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i imaju Facebook i Instagram profil te su registrirani korisnici Toni Milun Portala.

Nagradni natječaj se sastoji od nagradne pitalice na Specijalnom zlatniku koji se pokreće na Toni Milun Portalu i kreativnog natječaja koji će se pojavljivati na Toni Milun Facebook i Instagram stranici/profilu u periodu od 4.-23. svibnja svaki ponedjeljak prema sljedećem rasporedu:

TJEDAN 4.-10. svibnja

 1. Nagradna pitalica – Specijalni zlatnik – 4.5. u 9:00 sati
 • bit će objavljen na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • traje do srijede 6.5. do 23:59
 • objava dobitnika u četvrtak 7.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada HuaweiFreebuds3 slušalice – 1 nagrada/1 dobitnik
 1. Kreativni natječaj – 4.5. u 12:00 sati
 • bit će objavljen na Facebooku i Instagramu
 • traje do subote 9.5. do 23:59
 • objava dobitnika u nedjelju 10.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada Huawei zvučnici – 2 nagrade/2 dobitnika (1 dobitnik na Facebooku i 1 dobitnik na Instagramu)

TJEDAN 11.-17. svibnja

 1. Nagradna pitalica – Specijalni zlatnik – 11.5. u 9:00 sati
 • bit će objavljen na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • traje do srijede 13.5. do 23:59
 • objava dobitnika u četvrtak 14.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada Tablet MediaPad M5lite– 1 nagrada/1 dobitnik
 1. Kreativni natječaj – 11.5. u 12:00 sati
 • bit će objavljen na Facebooku i Instagramu
 • traje do subote 16.5. do 23:59
 • objava dobitnika u nedjelju 17.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada Huawei zvučnici – 2 nagrade/2 dobitnika (1 dobitnik na Facebooku i 1 dobitnik na Instagramu)

TJEDAN 18.-24. svibnja

 1. Nagradna pitalica – Specijalni zlatnik – 18.5. u 9:00 sati
 • bit će objavljen na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • traje do srijede 20.5. do 23:59
 • objava dobitnika u četvrtak 21.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada Huawei Telefon Y6s– 1 nagrada/1 dobitnik
 1. Kreativni natječaj – 18.5. u 12:00 sati
 • bit će objavljen na Facebooku i Instagramu
 • traje do subote 23.5. do 23:59
 • objava dobitnika u četvrtak 24.5. na Toni Milun Portalu, Facebooku i Instagramu
 • nagrada Huawei zvučnici – 2 nagrade/2 dobitnika (1 dobitnik na Facebooku i 1 dobitnik na Instagramu)

Nagradna pitalica – Specijalni zlatnik

Kako bi korisnici mogli sudjelovati u nagradnom natječaju, nagradna pitalica – Specijalni zlatnik potrebno je da su registrirani korisnici Toni Milun Portala i da imaju Facebook i/ili Instagram profil. Korisnici nadalje trebaju u objavi na društvenim mrežama Toni Milun Facebooku i/ili Instagramu upisati svoj odgovor na postavljeno pitanje iz objave i/ili upisati svoj komentar, kliknuti na link za Portal postavljen u objavi i odgovoriti na postavljenu pitalicu na Specijalnom zlatniku na Toni Milun Portalu te klikom na gumb „Pošalji“ predati svoj odgovor.

Pobijedit će onaj korisnik koji najbrže i najtočnije odgovori na nagradnu pitalicu – Specijalni zlatnik i koji ujedno ima ostavljen komentar i/ili odgovor u objavi na postavljeno pitanje na Toni Milun Facebook i/ili Instagram stranici/profilu.

Kreativni natječaj

Kako bi korisnici mogli sudjelovati u kreativnom natječaju potrebno je da na društvenim mrežama Toni Milun Facebooku ili Instagramu u objavu pošalju (ili objave) svoj napravljeni kreativni zadatak koji je na gore zadani datum i vrijeme objavljen na Toni Milun društvenim mrežama. Detaljan opis svakog pojedinog kreativnog zadatka bit će objavljen na Toni Milun društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Pobjeđuje najkreativniji odgovor i/ili zadatak, a prema zajedničkom odabiru organizatora – Algebre d.o.o. i Huawei Technologies d.o.o..

Rokovi

Svaka nagradna pitalica – Specijalni zlatnik i kreativni natječaj ima organičen vremenski rok. Rokovi su navedeni u Članku 3. ovih pravila i biti će objavljeni na Toni Milun Portalu i Toni Milun Facebook i Instagram stranici/profilu. Svi odgovori i/ili zadaci koji pristignu izvan zadanih rokova neće biti priznati i uzeti u obzir kod odabira nagrađenih dobitnika.

Članak 4. Svaki korisnik može u jednom tjednu odigrati jedan Specijalni zlatnik i može se prijaviti na jedan kreativni natječaj.

Članak 5. Nagrade su opisane po tjednima u Članku 3. ovog pravilnika. Korisnici koji sudjeluju u nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugu ili drugačiju nagradu. Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Ako korisnik osvoji neku od nagrada iz ovog natječaja, kako bi osigurali da im nagrada stigne na njihovu adresu, bit će potrebno dostaviti organizatorima natječaja – Algebri d.o.o. i Huawei Technologies d.o.o., svoje puno ime i prezime ili vašeg roditelja/staratelja (ako ste mlađi od 16 godina), kontakt e-mail, adresu i grad. Slanje navedenih podataka je obavezno ako želite primiti nagradu. Sudjelovanje u nagradnom natječaju nije obavezno i korisnici u svakom trenutku mogu odbiti dijeljenje svojih osobnih podataka.

Članak 6. Imena dobitnika bit će proglašena prema rasporedu prikazanom u Članku 3. ovih pravila.

Članak 7. Svi korisnici i dobitnici ovog nagradnog natječaja prihvaćaju pravila nagradnog natječaja u cijelosti.

Članak 8. Dobitnici nagradnog natječaja bit će obaviješteni o nagradi elektronskim putem, na način da će se ime dobitnika objaviti na Toni Milun Portalu, Toni Milun Facebook i Instagram stranici/profilima.

Članak 9. Nakon što je objavljeno ime dobitnika potrebno je da se dobitnik javi porukom u inbox na Toni Milun Facebook i Instagram stranici/profilu ili putem maila na info@tonimilun.hr i dostavi svoje podatke opisane u Članku 5. ovih pravila za preuzimanje nagrade. Rok za slanje korisnikovih podataka je 30 dana od javne objave dobitnika. Istekom roka od 30 dana ili preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze organizatora nagradnog natječaja – Algebre d.o.o. i Huawei Technologies d.o.o., prema dobitniku.

Članak 10. Korisnici nagradnog natječaja daju privolu da se njihovi osobni podaci (ime, prezime) i korisničko ime na Toni Milun Portalu mogu koristiti za objavljivanje pobjednika nagradnog natječaja te, ukoliko to bude organizriano od strane organizatora – Algebre d.o.o i Huawei Technologies d.o.o., pristaju na kreiranje multimedijskog sadržaja s pobjednicima u promotivne svrhe. Svi korisnici nagradnog natječaja suglasni su s objavljivanjem njihovih imena i prezimena na službenim web stranicama Toni Milun Portala kao i na Facebook i Instagram profilima navedenim u Članku 2. ovih pravila.