Toni Milun

  • Gradivo

  • Predmet

  • Pretraži

Upiši intenzivne pripreme za državnu maturu uz 10% popusta!

Bliži ti se posljednja prilika za ponavljanje gradiva za ispite državne mature – online intenzivni ciklus priprema u trajanju od 10 dana!

Pripreme su baš za tebe ako želiš u kratkom roku proći gradivo po ključnim poglavljima i zadacima iz predmeta koje će polagati na državnoj maturi. Predavanja traju od 28. 5 do 6. 6., održavaju se svaki dan, a unutar ovog ciklusa možeš upisati pripreme iz Matematike na osnovnoj i višoj razini, Hrvatskog jezika i Engleskog jezika na višoj razini te pripreme za Fiziku. I odobravamo ti 10% popusta na upis, za sve oblike plaćanja!

Pripreme se održavaju u online live formatu putem Adobe Connect platforme koja omogućava svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva.

Uz popust, pripremili smo ti još neke pogodnosti!

  • Svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u sklopu kojeg se dijele stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru.
  • Maturanti koji završe pripreme za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.
  • OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike Algebrinih priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks.

Prijave za online ciklus priprema za državnu maturu su otvorene, a broj mjesta ograničen, stoga požuri!