Toni Milun

  • Gradivo

  • Predmet

  • Pretraži

Pravila korištenja Toni Milun Storea

Aktivnim korištenjem portala ili ti ga učenjem, pregledavajući sadržaj – videa i razne tekstove portala možeš skupljati novčiće. Te novčiće u svom profilu možeš zamijeniti za bodove koje zovemo Milunima. Miluni su posebno osmišljena virtualna valuta čije je korištenje ograničeno samo za Toni Milun portal.

Osim navedenih interakcija postoje brojni drugi načini kako ćeš moći prikupljati Milune. Osnovna deviza Toni Milun portala je: Novi svijet je svijet znanja. Zato ne brini, jer, ukoliko učiš na Toni Milun portalu osim što ćeš biti bogatiji/bogatija za nova znanja biti ćeš bogatiji/bogatija i za brojne Milune.

Što mogu s Milunima?

Kada imaš Milune možeš krenuti istraživati Toni Milun Store jer tamo se nalaze brojne nagrade koje čekaju na tebe. Za skuplje nagrade morat ćeš se malo više potruditi i učiti malo više, ali sam siguran da ti to neće biti teško 😉

Milune možeš skupljati tijekom jedne školske godine. Za vrijeme zimskih i ljetnih praznika Store se privremeno zatvara, ali ne brini sve što si osvojio od Miluna ostaje u tvom Profilu i čim počne škola možeš slobodno nastaviti s učenjem i prikupljanjem Miluna.

Kako mijenjam novčiće za Milune?

Svaki puta kada nešto naučiš prikupit ćeš jedan od novčića, ovisno o tome koliko si učio/učila moguće je osvojiti Zlato, Srebro ili Broncu.

Kada imaš jednu od sljedećih kombinacija:

Kombinacije novčića Miluni/bodovi
3 bronce 100
3 srebra 300
3 zlata 1000
zlato + srebro + bronca 600

možeš otići u profil i kliknuti da želiš zamjenu za Milune.

VAŽNO JE ZNATI – Za svoj prvi ulazak u Store morat ćeš se malo više potruditi i zagrijati stolicu jer je potrebno skupiti 500 Miluna. No ja znam da ti to možeš! I zato samo naprijed!

Tko sve može prikupljati Milune?

Da bi prikupljao Milune moraš biti registrirani korisnik Toni Milun portala. Milune mogu prikupljati mladi u dobi od 10 do 19 godina, građani RH. Trenutno radimo na tome da proširimo svoje djelovanje i nadamo se da ćemo uskoro moći osigurati prikupljanje Miluna i nagrade u Storeu i za one koji nas prate izvan granica RH.

Kako funkcionira Store i kako do nagrada?

Nagrade u Storeu su količinski ograničene te će se iz tog razloga mijenjati tijekom cijele školske godine. Znači kada osvojiš dovoljan broj Miluna za neki predmet u Storeu dovoljno je otići do Storea i odabrati nagradu koja ti je dostupna. Upiši svoje podatke za dostavu nagrade i pričekaj je da stigne.

Nagrade će se slati na razini mjeseca, znači jednom mjesečno, tako da ćemo te morati zamoliti za strpljenje. Uvijek nas možeš kontaktirati na info@tonimilun.hr.

Što je to specijalni zlatnik?

Specijalni zlatnici su specijalna priča. Često u poslovnom svijetu surađujem s raznim tvrtkama koje također vole znanje i potiču edukaciju. Neke od njih htjeti će podijeliti svoja znanja s tobom i naučiti te nekim novim znanjima i podijeliti neka nova iskustva. Za tu priliku osmišljen je specijalni zlatnik. Kroz razne nagradne pitalice i igre znanja, a moža i koji ozbiljni projekt imat ćeš priliku osvojiti specijalni zlatnik i u Storeu ga zamijeniti za neku specijalnu nagradu od partnera Toni Milun portala. Za svaki specijalni zlatnik postojat će dodatne i potpune informacije na portalu kako ga osvojiti i sudjelovati u igri znanja.

Sudjelovanje u prikupljanju Miluna i projektima partnera nije obavezno i potpuno ovisi o tvom odabiru. Ukoliko imaš manje od 16 godina molimo te da sa roditeljem/starateljem, pročitaš ova pravila jer prikupljajući Milune i sudjelovanjem u projektima partnera prikupljamo neke tvoje dodatne podatke. Sve o tome možeš detaljno pročitati sam ili s roditeljima/starateljima, ukoliko si mlađi/mlađa od 16 godina, još jednom u našim Uvjetima korištenja i Politici privatnosti.

Želim vam sretno učenje i puno osvojenih Miluna!

Toni