POSEBNA PONUDA ZA STUDENTE!

Studenti i školarci važan su dio društva koji će svojim stečenim znanjem doprinijeti društvu. Stoga smo osigurali određen broj ulaznica po cijeni od 30 EUR (226,04 HRK). Postoji i mogućnost volontiranja pa pozivamo sve koji žele sudjelovati u organizaciji, steći nova iskustva te dobiti besplatno članstvo u Toni Milun Friends Clubu na godinu dana da nam se prijave za volontiranje.

Konferencija Toni Milun 2.0 vizual za web (1920 × 1080px)

ŽELIM KUPITI ULAZNICU

POŽURI S PRIJAVOM

Ostalo je još vrlo malo slobodnih ulaznica za konferencije u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Prijavi se, odaberi grad i dan i nakon verifikacije ćemo ti poslati KOD s kojim možeš ostvariti pravo na ulaznicu po 30 EUR ili online za 24 EUR. Financijsko znanje u tvojoj dobi neprocjenivo je za tvoju sigurniju financijsku budućnost.

ŽELIM VOLONTIRATI

HVALA UNAPRIJED NA PRIJAVI

Volontiranje je sastavni dio obrazovnog procesa u kojem stječete radne navike, učite koristiti nove zanimljive sustave i stvarate networking za buduće suradnje. Volonteri dobivaju besplatan ulaz na konferenciju te članstvo u Toni Milun Friends Clubu na godinu dana. Više o članstvu pogledaj ovdje.

ZAŠTO KUPITI ULAZNICU ZA KONFERENCIJU?

EDUKACIJA FINANCIJSKIH STRUČNJAKA

Naučite praktične vještine od stručnjaka i budite financijski osviješteni. Iskoristite priliku da postanete financijski neovisni i uspješni u svijetu novca.

IZGRADNJA MREŽE KONTAKATA

Povežite se s budućim liderima financijske industrije. Stvorite mrežu kontakata koja će vam pružiti potporu, mogućnosti suradnje i otvoriti vrata vašoj budućoj karijeri.

INSPIRACIJA
ZA FINANCIJSKI USPJEH

Upoznajte inspirativne stručnjake koji su ostvarili financijski uspjeh. Njihove priče će vas pokrenuti i motivirati na putu ostvarenja financijske sigurnosti i slobode.

PRISTUP DRAGOCJENIM RESURSIMA

Steknite pristup alatima i resursima koji će vam pomoći da razvijete svoje financijske vještine. Budite korak ispred drugih i postanite gospodar vlastitog financijskog života.

ZAŠTO VOLONTIRATI?

STJECANJE NEPROCJENJIVOG ISKUSTVA

Volontiranje na Konferenciji financijske pismenosti pruža vam priliku da steknete neprocjenjivo iskustvo koje će vam koristiti u budućnosti. Raditi s renomiranim stručnjacima i organizirati vodeći financijski događaj pružit će vam praktične vještine i znanja koja će se istaknuti u vašem životopisu.

POVEZIVANJE S FINANCIJSKOM ZAJEDNICOM

Volontiranje vam omogućuje povezivanje s ljudima iz financijske industrije, kao i drugim volonterima koji dijele vašu strast prema financijskoj pismenosti. Ove veze mogu vam pružiti priliku za buduće mentorske odnose, preporuke i mogućnosti zapošljavanja.

DOPRINOS POZITIVNIM PROMJENAMA

Konferencija financijske pismenosti ima za cilj educirati ljude o financijskim vještinama. Volontiranjem na ovom događaju, aktivno doprinosite pozitivnoj promjeni u društvu omogućavajući mladima da steknu financijsku sigurnost i neovisnost.

PRILIKA ZA OSOBNI RAZVOJ

Volontiranje na konferenciji pružit će vam priliku za osobni i profesionalni razvoj. Proširit ćete svoje vještine u organizaciji događanja, timskom radu, komunikaciji i multitaskingu. Također ćete razviti vještine kao što su liderstvo, rješavanje problema i prilagodljivost - sve to može biti dragocjeno za vašu buduću karijeru.

PROUČI ŠTO TE OČEKUJE KOJI DAN U KOJEM GRADU

POSLOVNE FINANCIJE

REDOVNE CIJENE

POSLOVNE FINANCIJE

89 € 670,57 HRK

OSOBNE FINANCIJE

69 € 519,88 HRK

OGLAS